Go with the Flow: stap in jouw nieuwe energie

Het oude loslaten: stap in de nieuwe energie
Ben jij lopend op het pad van bewustwording en bewust Zijn? 
Momenteel is de energie en de trilling flink aan het veranderen op aarde. Deze zogeheten Schumann resonantie heeft een effect op jouw energieveld. Niet altijd hoef je je daar bewust van te zijn, maar het heeft zeker zijn weerslag op hoe jij je voelt.

Soms kan het heel lekker en goed voelen. Soms kan het voelen alsof je wel een klein duwtje in de rug mag ontvangen om in een betere flow van verbondenheid te komen.

Tijdens deze dag ga jij nog meer de nieuwe energie integreren en omarmen. Een stap richting een nieuwe fase in je leven. Daardoor kun je anders gaan kijken, anders gaan waarnemen. Je visie verandert en ook verandert de kijk op hoe je het leven ervaart. Het kan ook inhouden dat je een volgende stap gaat zetten in je zielsdoel, op je zielspad en nog meer thuis gaat komen bij jezelf.

Intentie
Voordat het nieuwe omarmt kan worden, mag eerst het oude worden losgelaten. Je gaat met fysieke emotionele, mentale en spirituele lagen aan de slag.

Het is een actieve dag waarin jij oude energieën los gaat laten. 
Dit loslaten doen we onder andere met verschillende ademhalingstechnieken, visualisaties en meditaties.
Daarna is er tijd om de nieuwe energieën (en de nieuwe jij) te mogen omarmen.

Je voelt je herboren!

Healingtechnieken zullen ter ondersteuning worden gebruikt, alles met als doel om jou verder te begeleiden op jouw pad. Jij zet hiermee een stap richting een nieuwe fase in je leven die meer in verbondenheid is met je zielsdoel.

8 juli 2023 – Huizen

10.00 – 15.30 uur
maximaal 8 deelnemers
Bijdrage € 115,-

aanmelden