Intuïtieve en spirituele opleidingen

Het uitgebreide opleidingsaanbod omvat geaccrediteerde post HBO-beroepsopleidingen, workshops, lichtcirkels, verbredings- en verdiepingsavonden, 1-daagse verdiepingsthema’s en een online programma in module vorm.
Alles om jou op intuïtief en spiritueel vlak verder op weg te helpen. Het volledige programma is makkelijk toegankelijk, zowel voor beginners als gevorderden.
Met thema’s voor je eigen ontwikkeling of om als professioneel medium/lichtwerker aan de slag te gaan.

Spiritualiteit op een aardse manier.

 

Laat je 4 dagen onderdompelen in een ontspannen sfeer met gelijkgestemden in de wereld met Spirit.

Graag neem ik je mee op een spirituele reis om heerlijk thuis te komen bij jezelf.
Gedurende 4 dagen kom je in nauwer contact met wie jij daadwerkelijk bent. Het programma geeft je de gelegenheid om een stapje terug te doen. Om te reflecteren, te bezinnen en in je kracht te komen. Dit doen we onder meer door yoga, healings, begeleide meditaties en satsangs.

In een kleine groep met persoonlijke aandacht voor wat zich in het moment aandient, kom je tot je essentie. Je neemt mooie inzichten mee naar huis. Dit alles in een prachtige omgeving bij de bossen van Dwingeloo.

Een (h)eerlijk spiritueel verwenweekend
voor jezelf, samen met je partner, vriend of vriendin.

Maaltijden

De veganistische  maaltijden worden geheel verzorgd door een uitstekende ervaren kok.

Locatie

In de Stroodrie in Dwingeloo kan je heerlijk verblijven in tweepersoonskamers. Het terrein is prachtig gelegen en grenst aan het prachtige nationale park Dwingelderveld.

Bijdrage

De kosten voor dit heerlijke ontspanningsweekend bedragen € 375,- op basis van vol pension met twee-persoonskamer en deelname aan alle activiteiten van het programma.
Voor meer informatie, neem dan gerust contact met mij op.

Alles nog even voor je op een rijtje:

 • healingmeditaties
 • yoga
 • intuïtieve meditaties
 • ademhaling-oefeningen
 • groepshealingen
 • satsangs
 • persoonlijke aandacht
 • kleine groep
 • 3 overnachtingen
 • veganistische maaltijden
 • do. 17 december 18.00 uur
 • zon. 20 december 14.00 uur
 • € 375,-  pp.

Spirituele & Intuïtieve Ontwikkeling

In deze driedaagse opleiding maak je kennis met de basis van spiritualiteit. Deze basis bestaat uit het leren luisteren naar je intuïtie en ook hoe je ermee kan werken door middel van psychometreren.

Bovenal is deze opleiding bedoeld voor jou om vertrouwen te krijgen in wat je voelt, ziet en diep van binnen weet. tevens ga je leren contact te maken met Spirit, zoals overleden dierbaren en Gidsen. Je leert om boodschappen te vertalen naar diepe inzichten, die je verder kunnen helpen in jouw persoonlijk groeiproces.

De opleiding Intuïtieve en Spirituele Ontwikkeling biedt een degelijke basis voor de vervolgopleiding Mediumschap & Trance Healing.

Na de opleiding kun je:

 • omgaan met aurabeheer, afsluiten en gronden van jouw eigen energie;
 • benoemen van de verschillende chakra’s en ermee werken;
 • een huis of andere ruimte reinigen;
 • op de juiste manier mediteren;
 • alle 12 zintuigen gebruiken;
 • voorwerpen lezen door psychometreren;
 • contact maken met je Gids.

De opleiding Intuïtieve & Spirituele Ontwikkeling geeft vertrouwen in jouw intuïtie en sensitiviteit.

Locatie en Data opleiding in 2020:

Het Bonthuis, Huizen
12, 13 en 19 september

Het Centrum van Alphen, Alphen aan den Rijn
20, 26 en 27 september

Deze opleiding duurt 3 dagen of 7 avonden.
Bijdrage € 345,-

Heb je nog vragen of wil je meer informatie dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Inschrijven via De Spirituele & Intuïtieve Academie

Mediumschap & Trance Healing I Basis®

Dit is de eerste van 3 opleidingsmodules.

Je begint met deze module en bent vrij om de vervolgmodules ook te gaan volgen.

Bij deze eerste module leer je om contact te maken met spirit en om de boodschappen helder te kunnen vertalen naar praktische inzichten. Hierbij maken wij een combinatie van reading en healing.

In het eerste deel van de opleiding zal jou alle ins en outs van het basis mediumschap alsmede alle ins en outs van de basis trance healing gegeven worden. Je hoeft ze niet meer apart van elkaar eigen te maken.

Na deze basis opleiding zal je op beide vlakken dus direct met de spirituele wereld kunnen communiceren in consulten (het mediumschap) maar ook al healing consulten kunnen geven, of je kiest natuurlijk voor de combinatie van beide consulten.

Bij de Spirituele Academie leer je naast de basis opleiding van het standaard gegeven, no-nonsense mediumschap, ook de diepgang in zijn opleidingen van het nieuwe mediumschap en trance healing.

Na het volgen van deze opleidingsmodule kun je:

 • werken met je intuïtie en doorgekregen informatie;
 • werken vanuit Spirit en je leert wat Spirit eigenlijk is;
 • begrijpen wat het verschil is tussen psychometreren en een medium consult;
 • omgaan met aurabeheer, gronden en afsluiten van je eigen energie;
 • werken met de chakra’s en hun werking;
 • een huis of ruimte zuiveren van negatieve energie;
 • werken met vorige levens en vorige zelven herkennen;
 • fysieke en energetische blokkades/trauma’s herkennen en transformeren.

Locatie en Data opleiding in 2020:

Deze opleiding duurt 4 dagen en wordt afgerond met het certificaat Mediumschap & Trance Healing opleiding I Basis.

Het Bonthuis, Huizen
zaterdag 3/10, 10/10, 24/10 en 31/10

Het Centrum van Alphen, Alphen aan den Rijn
zondag: 4/10, 11/10, 25/10 en 1/11

Deze opleiding duurt 4 dagen en wordt afgerond met het certificaat Mediumschap & Trance Healing opleiding I Basis.
Bijdrage € 495,00

Heb je nog vragen of wil je meer informatie dan kan je altijd contactt met mij opnemen.

Opgeven kan bij de Spirituele en Intuïtieve Academie.
De volledige HBO opleiding Mediumschap en Trance Healing Therapeut® kort beroepsonderwijs is gecertificeerd door de KTNO en geaccrediteerd door het CRKBO.

Verdieping en Transformatie

In het kort beroepsonderwijs Opleiding Mediumschap & Trance Healing II Verdieping & Transformatie leer je de verdieping van het mediumschap en trance healing. Dat bestaat uit het doorgeven van blokkades en het aangeven van transformaties vanuit de geestelijke wereld m.b.v. diepgaande medium consulten en mediamieke regressie consulten. In deel II van de opleiding gaan we nog dieper in de afstemming om de energie en de informatie van je ‘healing’ gidsen door te geven. Je leert het Sensomotorische Healing Mediumschap en het helen van postnatale stoornissen zowel fysiek als geestelijk. Deze energetische blokkades zul je weer in balans leren brengen bij je cliënt d.m.v. Mediamieke Therapeutische Regressie. Inzichten in gezin- en familie relaties middels Mediamieke Familie Opstellingen. Tevens leer je omgaan met auralifters en entiteiten.

Mediumschap, Trance Healing, energetische operaties en het Sensomotorisch Healing Mediumschap zullen een standaard zijn in jouw healing werk als Medium &Trance Healing Therapeut®. Jouw Gidsen zullen je steeds verder en dieper brengen in de wereld van Mediumschap &Trance Healing. Hoe meer jouw consulten verdiepen en versterken, des te meer jouw inzichten en mogelijkheden groeien. Ervaring en vertrouwen zullen jouw unieke mogelijkheden naar voren brengen, waar ik als ervaren leraar van de Spirituele Academie je volledig in begeleid.

Mocht je nog vragen hebben over deze mooie opleiding, dan kan je me altijd telefonisch of per mail bereiken. Deze opleiding wordt afgerond met het certificaat Mediumschap & Trance Healing opleiding II Verdieping & Transformatie

Locatie en data opleiding in 2020

Het Bonthuis, Huizen
zaterdag 7/11, 28/11, 5/12 en 12/12

Het Centrum van Alphen, Alphen aan den Rijn
zondag 8/11, 29/11, 6/12 en 13/12

De opleiding duurt 4 dagen
bijdrage €495,-

Aanmelden bij De Spirituele en Intuïtieve Academie.

De volledige HBO opleiding Mediumschap en Trance Healing Therapeut® kort beroepsonderwijs is gecertificeerd door de KTNO en geaccrediteerd door het CRKBO.

Therapeutisch mediumschap & Trance Healing therapeut III

Therapeutisch Mediumschap en Therapeutisch Trance Healing is een mooie nieuwe en verkwikkende manier om eenduidig bij de oorzaak van pijn of blokkade(s) te komen, die persoonlijke of spirituele groei kunnen belemmeren. Drukkende overtuigingen, emotionele pijn en/of verdriet, afgesloten gevoelens, vaste patronen en blinde vlekken kunnen direct en nuchter worden achterhaald en inzichtelijk worden gemaakt. De blokkade of pijn kan in dit of vorige levens zijn ontstaan en horen te worden ontleed en ontrafeld om getransformeerd te worden, zodat de blokkade kan worden losgelaten. Zo kan men in een nieuwe energieruimte stappen. Het loslaten van deze en vaak onbewust onderdrukte emoties en het aangeven van het zielspad geven ruimte en stroming in lichaam en geest.Een gediplomeerd Medium & Trance Healing Therapeut® kan direct het oorzakelijke probleem van de blokkade(s) aangeven dat men mag transformeren zodat men het kan loslaten.

De volgende behandelmethodes komen hiervoor in aanmerking:

 • gidsen contact
 • direct vanuit de Ziel
 • Innerlijk Kind en deel-
 • Mediamieke Regressie Methode
 • Mediamieke Familie Opstellingen
 • Mediamieke
 • Mediamieke Hypnotherapie

Therapeutisch Mediumschap Trance Healing is een verzameling van diverse bekende alom gerespecteerde therapieën die vanuit het mediumschap direct uit de geest voorhanden is. Analyse en oplossingen komen meteen bij elkaar om de cliënt van een grote dienst te kunnen zijn.

De unieke methode van Therapeutisch Mediumschap & Trance Healing is zeer adequaat en doeltreffend en laten een niet aflaatbare indruk achter op de cliënt. De methode Therapeutisch Mediumschap & Trance Healing is ervoor bedoeld de mens in een relatief korte tijd te doen laten transformeren zodat men zich kan aanpassen aan de nieuwe tijd en de dimensies van de huidige nieuwe energie.

Duur van het therapeutisch mediumschap is vier dagen en wordt afgerond met een onafhankelijk examen via de SNU, De Spirituele Nationale Unie. Dit is de beroepsvereniging van Mediums, Trance healers, Medium Therapeuten® en Trance Healing Therapeuten®.

Tevens bestaat er vanuit deze verenigingen de mogelijkheid om je aan te sluiten bij de Scholing Commissie om zelf als spiritueel leraar te kunnen gaan werken. Bij het succesvol behalen van het examen ontvang je van de academie het diploma Mediumschap & Trance Healing Therapeut® en van de Beroepsvereniging SNU het diploma Mediumschap & Trance Healing Therapeut®.

Duur van de opleiding is 4 dagen
aanmelden kan bij De Spirituele Academie
Bijdrage € 575,- (dit is inclusief het SNU-examen)

Locatie en Data opleiding in 2020:

Het Bonthuis, Huizen
7/6, 5/7, 29/8 en 30/8
vanaf januari 2021

Het Centrum van Alphen, Alphen aan den Rijn
vanaf januari 2021

De volledige HBO opleiding Mediumschap en Trance Healing Therapeut® kort beroepsonderwijs is gecertificeerd door de KTNO en geaccrediteerd door het CRKBO.

Wat ziekten jou vertellen…

Deze “deel” opleiding gaat jou leren om de verdieping en betekenis van de organen van het menselijk lichaam te leren kennen. Zowel de functie van de organen als wel de psychisch overdrachtelijke betekenis van de organen.

Een disbalans, ziekte, pijn of blokkade is dan ook niets anders dan een signaal van de ziel om het ego, de manifesterende IK, erop te wijzen waar aandacht aan besteed mag worden. Wanneer men niet naar deze signalen luistert, kan ziekte zijn weg vinden. Ongemak of zelfs pijn is niets anders dan een signaal van de ziel om jou te doen laten transformeren. Naast de raadpleging van doktoren en artsen is het buitengewoon noodzakelijk naar de psychische oorzaak van de kwaal te kijken ten uiteinde heling en balans te kunnen weervinden. Op deze wijze kan men de levenslessen eigen maken en evolutie bewust beleven.

In deze opleiding leer je de taal van de ziel en het signaal van het lichaam, de organen, weer te kennen. Zowel op paramedische als op psychisch sociaal gebied. De informatie leren communiceren van organen, spieren, gewrichten, klieren en andere lichaamsdelen.

Wat leer je op deze opleiding?

Je leert naast de energetische medische basiskennis van het lichaam ook de psychosociale betekenis van de organen, gewrichten, klieren en andere lichaamsdelen.

Je leert ziektebeelden te herkennen als signaal van de ziel.

De diepere paramedische en psychosociale betekenis te geven van ziektebeelden, als: gewrichtspijnen, artritis en reuma. Astma en bronchitis. Gewrichtspijnen en de zin en onzin van chronische ziektebeelden. Hart, long, lever, gal en milt verstoringen. Kankers en tumoren. Huidziekten en andere allergieën. Hoofdpijnen en migraine. Ontstekingen, spierziekten, stress gerelateerde problematieken. Depressies en vermoeidheid. Stemmingswisselingen, borderline en schizofrenie. etcetra.

Directe communicatie met de ziel, het Hoger Zelf, het lichaamsbewustzijn en met ziektes en organen.

Hoe je deze inzichten kan helen en coachen bij je cliënt.

Locatie en Data opleiding in 2020

Het Bonthuis, Huizen
zaterdag 6/6, 4/7, 22/8 en zondag 23/8

Deze opleiding duurt vier dagen of 8 avonden en wordt afgerond met het examen SNU Paramedisch & Psychosociaal Mediumschap. Je ontvangt ook het consultenboek Mediumjaco, “Uit het hart gesproken”.

aanmelden kan bij De Spirituele Academie
Bijdrage € 575,- (dit is inclusief het SNU-examen)

De opleiding is gecertificeerd door de KTNO en geaccrediteerd door het CRKBO.

ELP (Emotioneel Linguïstisch Programmeren) 16 mei 2020
Ascensieles  vrijdag 2 oktober 2020
Aller Heiligen-lichtcirkel zondag 1 november 2020
Herdenkingsavond Allerzielen maandag 2 november 2020
Ontmoeting met je Gids dinsdag 17 november 2020
Shine your light vrijdag 11 december 2020
Moederliefde-fotoreading voorjaar 2021

Lichtcirkels

Ben je ook toe aan een moment voor jezelf?
Ben je hooggevoelig en vind je het leuk om gelijkgestemden te ontmoeten?
Iedere avond hebben we een ander thema.
Je leert o.m. contact te maken met je ziel, Je Gidsen, met Engelen, andere levens en nog veel meer. Even helemaal een moment voor jou alleen.

Verder leer je hoe je goed in je vel kunt blijven met je hooggevoeligheid.
Deze avond gaan we heerlijke en bijzondere meditaties ervaren.
De avonden zijn voor beginners en gevorderden.

Je kunt de lichtcirkels per avond meedoen. Met gelijkgestemden je intuïtie en je spiritualiteit ontwikkelen.

Bijdrage € 20,-
Wil je er ook bij zijn? Opgeven gaat makkelijk door het opgeven van de desbetreffende datum en je naam.
Je bent van harte welkom!

Lokatie en Data in 2020

Het Bonthuis, Huizen
dinsdag 26/5, 30/6, 29/9, 27/10, 24/11 en 15/12
van 19.30 – 22.00 uur

Online programma

Momenteel wordt er achter de schermen gewerkt aan een online programma voor intuïtieve en spirituele ontwikkeling.
Het worden losse modules, zodat je zelf bepaalt in welke techniek, welk onderwerp je je meer wilt verdiepen en bekwamen.

In je eigen tempo, vanuit huis. Ook komt er de mogelijkheid om deel te nemen aan een gezamenlijke les&leerdagen. Zodat je wat je thuis geleerd en geoefend hebt, met anderen in de praktijk kan brengen.
Op deze les&leerdagen kan ik je echter verder op weg begeleiden op jouw spirituele pad.

Een tipje van de sluier

 • inhoudelijke teachings
 • begeleide meditaties
 • thuis-opdrachten
 • persoonlijke begeleiding
 • persoonlijke feedback
 • webinars
 • verschillende modules
 • les&leerdagen op locatie

Een aantal onderwerpen van het progamma

Vanuit je hoofd meer naar je gevoel luisteren
Leren vertrouwen op je intuïtie
Je heldere zintuigen verder ontwikkelen
Contact maken met je gevoel
Ontmoeting met je Gids
Shine your light
Je eigen kracht gaan ervaren vanuit Bron
Leven vanuit Bronenergie