consultruimte

Hoe ziet een consult eruit?

De informatie die ik ontvang wordt gegeven door overleden dierbaren, Gidsen en Engelen. Altijd komt deze informatie op een liefdevolle manier van overleden dierbaren, Gidsen en Engelen, zodat je inzicht krijgt in je vaste patronen, je blinde vlekken of je blokkades.

Ook kijk ik graag wat je hebt meegenomen van je vorige levens, waar liep je toen tegenaan, en waar nu? Wat zijn de patronen en hoe kunnen deze doorbroken worden? Zo kan je in een nieuwe energieruimte stappen. Het loslaten van deze en vaak onbewust onderdrukte emoties geven je nieuwe verfrissende energie en lichaam en geest zijn weer in balans met elkaar.

Als je zelf vragen hebt, is er voldoende gelegenheid deze te stellen, zodat jij verder kan op je levenspad.

Hoe lang duurt een consult?

Een gemiddeld consult duur ongeveer 60 minuten.
Woon je wat verder weg, of heb je geen gelegenheid om zelf te komen? Boek dan een mailconsult.

Voorbereiding en kosten:

Je kan vooraf een vraag of een probleem formuleren en deze eventueel opschrijven. Voor de rest hoef je je niet voor te bereiden.
Kosten € 90,-

Mailconsult

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om bij mij te komen dan is een mailconsult een perfect alternatief.
In een mailconsult heb ik dezelfde werkwijze als tijdens een reading. Alleen vindt een mailconsult op afstand plaats. Als medium en healer maak ik verbinding met de spirituele wereld.
Tijdens mijn consulten stem ik af op jouw vraag, probleem of blokkades waar jij momenteel tegenaan loopt. 
In mijn contact met de spirituele wereld hoor en zie wat er doorgegeven mag worden aan jou en welke healing jij mag ontvangen.

tijdens of na een reading vindt altijd transformatie plaats