Nicolette Anna

Spiritualiteit heeft van kinds af aan een grote rol en invloed gehad in mijn leven. Van kinds af aan had ik de ‘gave’. Echter, van huis uit leerde ik: “doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg”. Hierdoor verdween de spiritualiteit op de achtergrond. Na een studie psychologie ging ik aan de slag als arbeidsbemiddelaar en loopbaanadviseur.
Naarmate ik ouder werd, kwam de spiritualiteit weer in beeld waarbij ik doorkreeg dat ik me verder mocht gaan verbinden met Spirit. Na een aantal spirituele HBO-opleidingen voelde ik me sterk genoeg om mijzelf als medium neer te zetten.
Met veel liefde en respect bied ik begeleiding op je pad.
Om helderheid te verschaffen door het je zelf te laten ontdekken. 

Ik ben geregistreerd Medium, Medium Therapeut en Medium & Trance Healer

Met veel liefde, begrip en respect bied ik begeleiding op je pad.
Of je nu op consult komt, voor coaching of dat je je met een van de opleidingen verder wilt ontwikkelen.
Je kan ook deelnemen aan één van de lichtcirkels of workshops om jouw intuïtie verder te ontwikkelen.

Voorop bij mij staat dat ik je helderheid verschaf door het je zelf fte laten ontdekken hoe Spirit  met en voor jou werkt.

IEDEREEN KAN HET LEREN!

Academie

Als docent geef ik een viertal opleidingen, verschillende workshops en cirkelacvonden. Iedereen die meer over zichzelf wil leren en geïnteresseerd is in spiritualiteit is welkom. Een vooropleiding is niet nodig. De opleidingen zijn bedoeld om inzichten te verkrijgen die jou helpen in jouw individuele groeiproces, of om als geregistreerd Medium en Trance Healer verder aan de slag te gaan. De workshops geven verdieping. Lichtcirkels zijn oefen-avonden steeds met een ander onderwerp om met gelijkgestemden je te ontwikkelen, groeien en te delen. Het geeft mij veel plezier en voldoening om je inzichten te geven in jouw persoonlijke, intuïtieve en spirituele ontwikkeling.

Consult/coaching

Ik vind het leuk en dankbaar werk om je verder te helpen met blokkades zodat je deze kunt transformeren en afsluiten. Samen gaan we onderzoeken waar de blokkade precies zit, wat de oorzaak is. De oorzaak kan liggen in een ervaring of  een overtuiging. Wanneer dit inzichtelijk is, kan je transformeren en, mocht dat nodig zijn, een. nieuwe helpende overtuiging creëren.
In de coaching gaan we samen achter komen. Je huidige situatie, je patronen en overtuigingen worden inzichtelijk. De wisselwerking tussen inzichten en gedrag worden helder. Je gaat dichter bij jezelf komen.

Nicolette Anna

Docente Yoga en Mediumschap

Leef in het nu