Healing Yoga Nicolette Anna

Healing Yoga. In een rustige omgeving op een ontspannen manier bezig zijn met je lichaam en mind. Even een moment voor jezelf, de drukte en gejaagdheid van alledag achter je laten en genieten van het moment. 

Wat is healing yoga?

Healing yoga is speciaal ontwikkeld door mij, NicoletteAnna, en vindt haar oorsprong in de Raja yoga. Tijdens de les stem ik af met spirit en voel aan de groepsenergie waar behoefte aan is.

Tijdens het uitvoeren van de houdingen ga je op zoek naar innerlijk evenwicht en kan je in iedere houding in je kracht komen te staan, zonder dat het moeite kost.

De houdingen zijn intens en worden met aandacht uitgevoerd. Ieder chakra komt in elke les aan bod zodat de energie heerlijk gaat stromen. Aan het eind van de les, tijdens de ontspanning, kan healing plaatsvinden. Tijdens de eindmeditatie leer je het ervaren van stilte, liefde en vrede.

Doordat de groepen klein zijn, is er persoonlijke aandacht en begeleiding. Mocht je behoefte hebben om in alle rust privé les te willen volgen, dan kan je met mij de mogelijkheden doornemen.  Meer informatie over mijn lessen vind je onder het kopje de lessen.

Impressie van mijn studio

Wat anderen vinden van mijn Healing Yoga

De yogalessen vind ik superfijn. Ik ben op latere leeftijd begonnen en merk echter steeds dat ik kleine stapjes vooruitga. Niet de acrobatiek, maar de rust en het voelen en je zelf gunnen om te stoppen als een houding genoeg voor je is.
Sandra v. P.
Elke keer kom ik een stuk verder met en in mezelf, ontdek ik meer. De yoga geeft me energie en een aangenaam gevoel over mezelf.
Hans L.
Mooie ruimte, relaxte & inspirerende yogajuf, heerlijke ontspanning en energie boost. Dank!
Ingeborg v. L.
Ik merk dat de yogalessen bij Nicolette ook de hele week doorwerken bij mij. Ik voel me minder gehaast en opgejaagd.
José L.
Ontspanning en inspanning wisselen elkaar heel fijn af. Ondanks dat de lessen dezelfde opbouw hebben, heb ik het gevoel dat we elke keer weer iets anders moois doen!
Maartje d. G.
Ik merk dat ik een stuk flexibeler en soepeler ben geworden door de wekelijkse yoga-houdingen. Hierdoor voel ik me veel energieker, jonger en sterker!
anoniem