waar draait het werkelijk om in jouw leven?

Transformatieve supervisie

Tijdens dit individuele traject neem ik samen met jou eens rustig de tijd om te reflecteren op jezelf en (eventueel) je werk. Waar sta je en waar wil je graag zijn of naartoe?
We gaan de diepte in en aan de slag met jouw ervaringen.

De volgende vragen kunnen onder meer aan bod komen:
Wat gaat er goed?
Wat maakt me blij?
Wat wil ik anders?
Waar loop ik tegenaan? Wanneer twijfel ik?
Wat vind ik een uitdaging? Wat vind ik moeilijk?
Hoe ontwikkeling mij op intuïtief vlak?

Hoe ontwikkel ik me spiritueel?

jouw zoektocht – jouw bestemming

Wat is jouw zoektocht en wat wordt jouw bestemming?
Hier gaan we intensief mee aan de slag in vier 2 uur durende sessies. Voordat we beginnen, stem ik af met mijn spirituele team om jouw zoektocht en jouw bestemming in een programma samen te stellen. Perfect voor jou op maat gemaakt. Nadat ik een programma heb gemaakt waar jij akkoord mee bent, kunnen we aan de slag!

We gaan dieper in op de persoonlijke leervragen die je hebt ten aanzien van jouw pad. Met mijn jarenlange ervaring als medium, werkend met de spirituele energie kan ik je een stap laten maken in jouw intuïtieve en spirituele groei.

Weet je even niet meer hoe je verder mag? 

Als medium zet ik mijn gaven in bij alles wat ik doe. Door in nauw contact te staan met Spirit, kan ik op een zuivere, heldere manier jouw coachen en begeleiden. Omdat ik meer voel, zie en hoor dan de gemiddelde coach, is dit een waardevolle aanvulling voor jou.

Programma:

4 x 2 uur sessies
‘huiswerkbegeleiding’ ca 2 uur
Thuis-oefeningen
Terugkoppeling & begeleiding

Locatie: Middenweg 23
1271 AS Huizen
Data: in overleg
Kosten: €  887,-

supervisie

compassievol

samen

in verbinding

met blijdschap

het pad bewandelen