Nicolette Anna

In verbinding leven met alles wat is en daadwerkelijk contact maken met anderen heeft van kinds af aan een grote rol en invloed gehad in mijn leven.
Na een studie psychologie ging ik aan de slag als arbeidsbemiddelaar en loopbaanadviseur.  Een aantal jaren daarna merkte ik dat ik de verbondenheid wat kwijt was geraakt en deze weer wilde opzoeken en ben met yoga begonnen. Mijn toenmalige lerares zei tegen me: “ga de docentenopleiding doen, dat is echt iets voor jou!” 
Met heel veel plezier geef ik nu sinds 2007 lessen. Yoga geeft mij balans, ontspanning (maar ook inspanning) helderheid en verbondenheid.

En het mooie is: IEDEREEN KAN YOGA DOEN!

Ik heb mijn yogadocenten opleidingen gevolgd bij Yoga & Vedanta in Doorn en bij Samyama in Naarden.

Yogalessen

De yogalessen worden met veel liefde en persoonlijke aandacht gegeven in een ontspannen, rustige omgeving. De groepen zijn klein zodat er voldoende ruimte is voor je om in alle rust op ontdekkingsreis te gaan. Of je nu jong bent of wat ouder, de lessen zijn voor iedereen makkelijk toegankelijk. Veiligheid, harmonie en verbondenheid zijn een rode draad door mijn lessen.

Spiritualiteit

Met veel liefde, begrip en respect bied ik begeleiding op je pad. Of je nu op consult komt, voor transformatieve supervisie, ik begeleid je zodat jij verder komt in je leven..
Je kan ook deelnemen aan één van de workshops om jouw intuïtie en spiritualiteit verder te ontwikkelen. Voorop bij mij staat dat ik je helderheid verschaf door het je zelf te laten ontdekken hoe Spirit met en voor jou werkt.

Nicolette Anna

Docente Yoga en Spiritualiteit

“Spiritualiteit is leven naar je ware aard”