Mediumschap NicoletteAnna

Readings

Ik vind het leuk en dankbaar werk om je verder te helpen met blokkades zodat je deze kunt transformeren en afsluiten. Samen gaan we onderzoeken waar de blokkade precies zit, wat de oorzaak is.
Tijdens de readings werk ik vaak vanuit een fysieke klacht of een mentale blokkade naar de kern toe. Met de liefdevolle hulp van mijn gidsen gaan we op onderzoek uit om tot die kern te komen.

Heb je meer en vaker ondersteuning nodig, dan kan je kiezen voor coaching.
In een coachingstraject word je begeleid om positief te veranderen. De verandering bij jou ligt in de wisselwerking tussen inzicht en gedrag.

Spirituele workshops

Als docent geef ik ééndaagse en meerdaagse opleidingen, workshops en cirkelavonden.
Iedereen die meer over zichzelf wil leren en geïnteresseerd is in spiritualiteit is welkom. Een vooropleiding is niet nodig.
Wil je meer leren vertrouwen te hebben in je intuïtie en jezelf beter te begrijpen? Wil je meer weten over de beginselen van spiritualiteit? Wil je meer in je eigen energie blijven? Zoek je verdieping in je mediamieke en/of healing gaven? Wil je meer leven vanuit Bronenergie?
Met het uitgebreide aanbod, is er altijd wel iets bij voor jou.

Spiritualiteit op een aardse manier met diepgang.

Ervaringen over mijn readings en workshops

Mooi intieme ruimte voor yoga, cursussen en readings. Nicolette heeft tijdens een cursus tijd om een spiritueel uitstapje met je te maken om vervolgens weer de volle aandacht voor het cursus materiaal te hebben.
boeddha
Eric Buitelaar
Voor mij kwam Nicolette op het juiste moment op mijn pad. Ik had het gevoel dat ik de laatste tijd de verbinding met mezelf kwijt was. Alles wat Nicolette benoemde was herkenbaar. Ik heb veel verdriet losgelaten maar ook gelachen. Nicolette is een warme vrouw, ik voelde mij meer dan welkom. En als ik vragen had na de sessie was ze er ook voor mij.
Sylvia Bolkenstein
Ik wil je enorm bedanken. je bent mij aan het bijstaan krachtig te worden. Ik voel dat je mijn potentie ziet/voelt en graag zou willen dat ik ga opstaan. dat find ik fijn. je bent een groot leraar. Stevig st je op je benen.
Sophie Raeymakers
Best spannend zo een reading, maar Nicolette wist ons heel snel op ons gemak te stellen. We kregen mooie inzichten en boodschappen. We voelden ons stukken beter en opgeluchter. Nicolette heeft mij en mijn zoon goed geholpen
boeddha
Rob de Groot
Wat ben ik vaak diep gegaan; vorige levens, familie-lijnen, innerlijk kind, volgens mij heb jij alles al wel eens aangeraakt in mijn ziel. Dat vind ik zo mooi, bij jou transformeer je echt! Je bent eerlijk, duidelijk en je hebt nu een prachtige eigen locatie, waar je nog meer in je kracht staat!
Charon Hinse
Met enige weemoed kwam er een einde aan de zondag-opleidingen. Ik heb met zo veel plezier meegedaan, en in zo een korte tijd veel mogen leren van jou. Daar ben ik je dankbaar voor. Je bent een topper, altijd spot on!
Sebastiaan Kahle