Reading & Supervisie/coaching

Reading:

Tijdens readings maak ik contact met de spirituele wereld en hoor en zie wat er doorgegeven mag worden aan jou. Als medium sta ik als het ware tussen twee werelden in.
Enerzijds de wereld waarin wij leven, het hier en nu, anderzijds de spirituele wereld.
In mijn readings stem ik af met jouw vraag of probleem of blokkades waar jij momenteel tegenaan loopt. Dit kan echt van alles zijn. Contact met overleden dierbaren, fysieke klachten of emotionele en mentale blokkades. 
De boodschappen die ik voor jou mag ontvangen, vertaal ik naar heldere inzichten voor jou.
Tijdens een reading vindt er altijd healing plaats en ga je transformeren en loslaten.
Healing is het energetisch in evenwicht brengen van blokkades en hiermee inzicht verwerven in jezelf.

Een reading via de mail is ook mogelijk.
Voor meer contact, kan je me altijd bellen en/of mailen

1-op-1 traject: transformatieve supervisie

Tijdens de transformatieve supervisie en coaching ga ik nog verder, samen met jou, de diepte in. Zo komen we tot aan de diepe krochten op zielsniveau.

Wat is jouw zoektocht en wat wordt jouw bestemming?

Hier gaan we intensief mee aan de slag in 4 sessies van 2 uur.

We gaan dieper in op de persoonlijke leervragen die je hebt ten aanzien van jouw werk. Met mijn jarenlange ervaring als zelfstandig ondernemer, werkend met de spirituele energie kan ik je een stap laten maken in jouw intuïtieve en spirituele groei.

Ik leer jou om het zelf te kunnen, contact maken met jouw innerlijke kracht en Bron-energie.

Als je de richting weer wilt vinden en iemand even met je mee loopt

Ervaringen over mijn readings

Mooi intieme ruimte voor yoga, cursussen en readings. Nicolette heeft tijdens een cursus tijd om een spiritueel uitstapje met je te maken om vervolgens weer de volle aandacht voor het cursus materiaal te hebben.
boeddha
Eric Buitelaar
Wat ben ik vaak diep gegaan; vorige levens, familie-lijnen, innerlijk kind, volgens mij heb jij alles al wel eens aangeraakt in mijn ziel. Dat vind ik zo mooi, bij jou transformeer je echt! Je bent eerlijk, duidelijk en je hebt nu een prachtige eigen locatie, waar je nog meer in je kracht staat!
Charon Hinse
Ik ben naar Nicolette gegaan voor een reading omdat ik vast liep in oude patronen in mijn huidige relatie. Het bleek dat mijn overleden eerste vrouw nog een hele mooie boodschap had voor mij alsook voor mijn nieuwe vrouw. De lucht is geklaard ! Het oude patroon losgelaten en ik ben met nieuwe energie omarmd.
Rob M.
Met mijn twee zussen een reading gedaan om in contact te komen met onze overleden papa. Wat was het raak, ontroerend en wat hebben we ook gelachen. Voor ieder van ons hat papa een specifieke boodschap. Super fijn dat we dit gedaan hebben!!
Saskia P.